top of page

Flört ve Arkadaşlık Sitesinde Dolandırılıyorsunuz. -Hem de Tavuk Gibi -

Yalnızlık canına tak etti veya testesteron zirvede. Dedin ki güvenilir gerçek flört uygulamaları hangileri diye arattın ve bir tanesine girdin. Sonra da sohbet başladı.. Hadi size ciddi arkadaşlık uygulamalarında neler olduğunu anlatıyım...


Ciddi arkadaşlık siteleri dahi olsa Türkiyede yayında olan hemen hemen çoğu flört siteleri ve arkadaşlık uygulamaları sahtedir. Farkına varmadan konuşma jetonu almaya zorlanıyorsunuz. Bu yazımızda nasıl kandırıldığınızı anlayacağım.


Arkadaşlık uygulamasına yada flört sitesine girdiniz ve güzel bir kadına "Merhaba" diyerek sohbete başladınız. Bir de baktınız ki kadın size cevap verdi . Bi an heyecanlandınız ve nasılsın falan diye sormaya devam ettiniz ve kadında size cevap verdi. Şimdi heyecanınız arttı çünkü güzel mi güzel bir kadın sizinle mesajlaşmaya başladı. Off şimdi bu kadın için tarlayı bağı satarsınız valla çünkü çok güzel bir kadın değil mi ?


Bazı kadınlarda seksi fotograflarını gönderiyor ve seninde ona göndermeni istiyordur elbet. Çünkü resim göndermek için bazen VIP üye olman gerekir elbette. Bir de VIP üye olduğun zaman kendini bi ayrı havalı ve zengin hissediyorsun değil mi ?

arkadaş uygulamaları gerçek mi
Flört uygulamalarında dolandırıcılık

Oysa işler öyle işmeliyor. Tarla bağ bahçe elinde kalsın satma. Çünkü yazdıklarının tamamı toplu bir panele gidiyor ve oradaki kişiler tarafından cevaplanıyor. Hatta aynı kişi ( Bu kişi genelde erkek ) aynı anda 10 kişiye mesaj gönderebiliyor.

Hatta bazı platformlarda bu işi yapmak için iş arayışında olanların da ilanlarını görebilirsiniz. Buna bir örnek vermek gerekirse de ; aşağıdaki resme göz atabilirsiniz.

Bilmeyenler için belirteyim. Dating = Flört demektir.






Siz konuştuğunuz kadına whatsapp ver aşkım instgram ver canım dediğinizde kesinlikle vermeyecektir. Çünkü öyle bir kadın yok azizim!

Sana evli olduğunu ve kocasına yakalanma riski olduğunuda söyleyebilir. Böylelikle sadece uygulama üzerinden konuşalım tatlım falan diyebilir. Böylelikle seni uygulamada tutacaktır ve sürekli oyalayacaktır. Sende konuşmaya devam etmek için kesenin ağzını açacaksın ve bol bol konuşma jetonu alacaksın.


Hatta senin şehrini dahi bu siteler ip adresinden belirlediği için, kadın sana seninle aynı şehirde yada yakın bir şehirde olduğunu da söylecektir. Eğer bu dediklerimi yaşadıysan flört uygulamaları tarafından dolandırıldın dostum.

Ha bu arada kadın diyorum ama hemen hemen hepsi erkek.


Arkadaşlık uygulamasında dolandırıldım ne yapmam gerekiyor?

Hatunla konuştun ve sonuca varamadın işgillendin. Yapman gereken ilk şey harcadığın parayı iade almak. Evet flört uygulaması için google play ya da app store'dan paranı iade alabilirsin. Bazı şartları var tabi ki ama ödemeyi yaptığın aynı gün bu işlemi yaparsan harcadığın paraları geri alabilirsin.





Aşağıdaki linklere tıklayarak 20-30 saniyede geri iade talebi oluşturabilirsin.


Android için: pay.google.com



Kredi kartı ile jeton aldıysan da vay haline. Valla kart bilgilerini alırlar sonra da donuna kadar borca sokarlar benden söylemesi .


Arkadaşlık siteleri dolandırıcılığı

Bu yöntemi zaten uzun zamandır kullanırlar. Savcılığa gitmeniz ikinci bir alternatif olabilirir. Unutmayın Türkiyedeki hemen hemen tüm siteler ve arkadaşlık uygulamaları dolandırıcıdır. Bu nedenle sadece işini ciddi yapan uygulamaları kullanın.



Sazan olma Ayık Ol.





Comments


bottom of page